ALPACCESS: A magasságban történő munkavégzés és zuhanásgátló megoldások regionális vezetője

A mentőkötél rendszereket védőfelszerelések képviselik, amelyek biztonságot nyújtanak a magasban végzett munka során. Tartószerkezetekre, például oszlopokra vagy tetőkre szerelt acél vagy szintetikus kábelből állnak. A kábel karabinerekkel van felszerelve, amelyek a dolgozók egyéni védőfelszerelésének rögzítésére szolgálnak.

A mentőkötél rendszerek fő célja, hogy megakadályozzák a dolgozók magasból való leesését, és minimalizálják a sérülések vagy akár a halál kockázatát. Különböző iparágakban használják őket, beleértve az építőipart, az épület karbantartást, az energiaszektort és sok más olyan területet, ahol magasban végzett munka szükséges.

A mentőkötél rendszerek fő előnye, hogy lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy biztonságosan mozogjanak a munkatelületen anélkül, hogy állandóan fel - majd le kellene kapcsolódniuk a rendszerre. Ezenkívül robusztusnak és tartósnak tervezték őket, így alkalmasak az igényes környezetben való használatra.

Különböző konfigurációkban állnak rendelkezésre, például vízszintes vagy függőleges mentőkötél rendszerekben, és a felhasználó egyedi igényei szerint testreszabhatók. Állandó vagy ideiglenes rendszerekre is feloszthatók.

A mentőkötél rendszerek fontos befektetést jelentenek, melyek a munkavállalók biztonságát szolgálják, és lényeges elemei lehetnek a hatékony baleset-megelőzési stratégiának.

Partnereink

AlpAccess szolgáltatásai mentőkötél rendszerekhez:
Biztonsági felmérés, tervezés, telepítés, ellenőrzés és képzés

Professzionális mentőkötél szerelési szolgáltatásokat, egyedi tervezésű zuhanásgátló rendszereket keres vállalkozásához, vagy biztonsági felülvizsgálatra van szüksége?

Ügyfeleink mondták

Megrendelőink