Montaj Instalare Sisteme Anticădere

Instalare / Montaj Sisteme Anticădere

Diagrama de servicii AlpAccess

  • Cea mai buna soluție și un proiect conform sunt insuficiente fără o implementare adecvată.
  • Toți tehnicienii noștri beneficiază de instruire continuă și sunt certificați pentru toate sistemele din portofoliu. Cu o atitudine orientata spre rezultate și fără toleranta față de compromisuri, echipele noastre sunt pregătite să ofere, de fiecare data, servicii calitative într-o manieră profesionistă.
  • Deținem în portofoliu toate tipurile de sisteme de prevenire și oprire a căderii conforme cu standardele în vigoare, inclusiv linia vieții orizontală și verticală (flexibilă sau rigidă), brațe mobile, platforme de acces și balustrade temporare / permanente, protecția trapelor și a luminatoarelor etc.
  • Pentru a facilita instalarea sistemelor, folosim scule și echipamente de tehnologie actuală minimizând astfel potențialele întreruperi de producție / flux tehnologic ale beneficiarului.
  • Serviciile noastre de montaj sunt disponibile pentru toate mediile și tipurile de structuri (acoperișuri, poduri rulante, hale industriale, construcții civile etc.) și avem acoperire atât națională, cât și internațională.
Montaj Instalare Sisteme Anticădere. Protecție la cădere. Lucru la înălțime

Ce Spun Clienții Noștri